loader
Foto

Galerie foto

A doua Românie: Despre performanța în artă

La TVRi continuăm să consolidăm punţile de legătură dintre românii din ţară şi cei din afara graniţelor. O nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie” s-a difuzat joi, 10 noiembrie, de la ora 21.00.  

 

Corina Dobre
A doua Românie

Între România şi Suedia se dezvoltă spațiul creativ al invitatului nostru, regizor și artist român stabilit la Stockholm, aflat în aceste zile la București, unde și-a lansat recent primul lung metraj. Filmul „Om Câine” este o poveste despre dragoste şi exil, teme despre care discutăm cu regizorul Ștefan Constantinescu.

(w882)

Muzica este cea mai directă formă de comunicare și poate transmite într-un mod inegalabil sentimentele cele mai nobile ale sufletului omenesc – este convingerea invitatului nostru, violoncelistul Marin Cazacu, directorul general al Filarmonicii „George Enescu”.

(w882)

Galeria de proiecte KunstArt din Bochum, Germania, coordonată de Doina Talmann, a lansat în țara noastră cele mai recente 6 cărți ale programului său dedicat artei vizuale românești. Tipărite la o editură germană, cu finanțarea Centrului Național al Cărții din România, aceste volume au apărut în limbile germană, engleză și română. Reportaj de Sandrino Gavriloaia.

(w882)

Producător si realizator: Liliana Văduva

23:00 Nocturne

*Invitată Cerasela Iosifescu

Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

23:50 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri