loader
Foto

100% investiţii româneşti prezentate de TVR Internaţional

Dipl. ing. Magda Botiş, director general TELETIM, Timişoara, ing. Traian Dobre, administrator TREMOT DOBRE ŞI FIII, Prahova, Nicolae Ciuleac, director general CARNIPROD Tulcea, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, marţi, 7 martie, la TVRi, de la 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

TREMOT DOBRE ŞI FIII este unul dintre marii producători de miere naturală din România. Amplasată în Băicoi, județul Prahova, societatea are peste 200 de familii de albine ce locuiesc în 600 stupi şi deţine 7 pavilioane apicole, care furnizează într-un an bun aproximativ 12 tone de miere. Mai puţin de 2% din producţie ajunge pe piaţa internă, restul la export. Principalele destinaţii sunt America de Nord, Europa, China şi în curând, Japonia. Din 2000 şi până în prezent au fost făcute investiţii de peste 3 milioane de euro.

Înființată în 1993, cu capital autohton, CARNIPROD Tulcea este specializată în producerea preparatelor din carne. De la primul produs -  salamul de vară, la începutul anului 1994, până la sortimentele de cârnaţi, afumături, articole crud-uscate și specialităţi, drumul nu a fost deloc uşor. Fabrica de procesare a beneficiat de peste 7.000.000 de euro investiții, dintre care 4.000.000 fonduri SAPARD. Astăzi, compania este una integrată pe orizontală. În felul acesta există un control strict al calității pentru cele 10.000 de tone de preparate anual.

Grupul de firme TELETIM şi MAGDA DESIGN produce şi comercializează mobilier metalic simplu, combinat cu pal, o gamă completă de mobilă din pal, canapele şi fotolii. Vorbim despre o afacere de familie, cu acţionariat 100% românesc, ce a debutat în 1990 în Timişoara. Firma oferă servicii de consiliere, proiectare, transport şi montaj. Pentru a răspunde celor mai înalte aşteptări, producătorul a îmbinat tehnologia cu creativitatea designerilor. Ca urmare a aderării României la Uniunea Europeană, echipa companiei a accesat, mai multe proiecte de minimis şi europene de aproximativ 400.000 de euro.

Emisiunea “Investiţi în România! - Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

***

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

19:00 Cursa prin istorie (R)

Prezintă Adriana Irimescu

Realizatorşi producător Anca Berlogea

(Reluare)

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri