loader
Foto

Galerie foto

100 de ani de România

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la Alba Iulia. Marţi, 11 septembrie, de la ora 21.30, vă invităm să revedeţi ediţia dedicată acestui eveniment.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Florina Cercel, academician Eugen Simion, colonel magistrat Constantin Udrea, judecător, Curtea Militară de Apel Bucureşti, Adrian Socaciu, preşedinte Institutul Sportiv Român, au fost invitaţii lui Sorin Burtea.

Sentimentul de patriotism există în inimile românilor din cele mai vechi timpuri. Deşi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi conaţionali au ales drumul străinătăţii, le-a rămas în suflet dragostea de ţară.

(w882) investiti

Aceştia poartă în lumea largă o bucăţică din locurile de acasă, tocmai pentru a le alina dorul. Au luat cu ei ia bunicii, vasele şi lingurile de lemn, icoana sau poeziile lui Eminescu, o mică Românie aproape de inima lor.

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la Alba Iulia. Prin decizia celor peste 1.200 de reprezentanţi ai tututor categoriilor sociale din regiunile istorice româneşti s-a realizat cel mai arzător deziderat al înaintaşilor noştri, crearea României Mari.

(w882) investiti

O ediţie dedicată Centenarului Marii Uniri, valorilor şi tradiţiilor naţionale.

***

Emisiunea “Investiţi în România!” este redifuzată la TVR Internaţional.

Urmăriţi şi în live streaming pe TVR+.

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

1:05 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitată Doina Cosman

Emisiune de Eugenia Vodă

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri