loader

Universul credinţei

În cadrul emisiunii, vă oferim reportaje, interviuri, documentare, dar şi portrete de personalităţi ecleziale. Cei care o urmăresc emisiunea ştiu că are rubrici deja consacrate - printre ele se numără: Arhiva Vieţii spirituale, Ritual, Tainele Bisericii, Lumina faptei bune, Nu pune lumina sub obroc, Duhul locului. În fiecare duminică, de la ora 7:00.

 

Galerie foto

 

S-au împlinit două decenii de când Televiziunea Română a ridicat embargoul impus de regimul comunist asupra temelor religioase.

La debut, numele emisiunii a fost  Lumină din lumină; la un moment dat, însă, realizatorii au decis că Universul credinţei e un titlu mai cuprinzător şi, implicit, mai potrivit. Timpul a trecut cu folos: emisiunea este şi azi cea mai importantă producţie de televiziune de profil din România.

Universul credinţei adună, în cele din urmă, tot ceea ce e mai valoros şi mai frumos în istoria, cultura, credinţa şi spiritualitatea creştină românească. Vă aduce vorbe bune şi oameni care se ridică deasupra celor lumeşti, pace, bunătate şi înţelepciune.

 

0:00 Drumul lui Leşe

Realizator şi moderator Grigore Leşe​

Jurnalist senior Sandrino Gavriloaia

Producător Sînziana Miloşoiu

1:00 România literară TV

*In memoriam Nicolae Manolescu

Producător Bianca Sărăţeanu

(redifuzare)

 

#tvri