loader

Dosar România

Subiectele abordate de producătorul Răzvan Butaru și echipa sa dezvăluie viața, problemele și bucuriile celor de lângă noi, dar și cu investigații ce vor scoate la îlumină afaceri necurate acolo unde nimeni nu bănuiește că ar putea să se întâmple. Din 28 martie, în fiecare joi, de la ora 22:00.

 

Galerie foto

 

Din această toamnă, DOSAR ROMÂNIA își propune să abordeze subiecte mari, teme mari, cu ajutorul documetarului de creație, dar și al documetarului de investigație, precum și cu ajutorul unor dezbteri în ediții speciale.

DOSAR ROMÂNIA este un adevărat show de publicistică tv. realizat de către cei mai experimentați jurnaliști ai TVR.

Vă propunem un adevărat produs premium, în care veți întâlni filmele realizate de Alina Amza, Irina Szasz, Cornel Mihalache, Cătătlin Apostol, Gabriel Geamănu și Răzvan Butaru, precum și dezbateri în ediții speciale, avâdu-l ca moderator pe Mihai Rădulescu.

„Un astfel de demers încearcă să aducă telespectatorul mai aproape de lumea în care trăieşte, să-l determine să se regăsească în cel de lângă el, cu bucuriile şi tristeţile, cu fericirile şi nefericirile lui, cu propria-i poveste de viaţă pe care şi-o poate recunoaşte în frânturi din povestea redată pe ecranul televizorului. Dosar România redescoperă adevăratele personaje ce compun structura serioasă a societăţii româneşti”, susţine realizatorul şi producătorul proiectului, Răzvan Butaru.

15:00 România…în bucate

* Descriptio Moldaviae

Prezentator si realizator Raluca Chirilă Aftene

Producător Vasile Arhire

Emisiune realizată de TVR Iaşi

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

 

#tvri