loader
Foto

Dispăruţi fără urmă

O emisiune despre dispariţii inexplicabile. În fiecare joi, de la ora 22.00.

 

Galerie foto

 

La Dispăruţi fără urmă, telespectatorii TVR află că dispariţiile de copii nu sunt întâmplări izolate, ci evenimente nefericite ce pot apărea în viaţa oricărei familii, că au cauze şi că pot fi prevenite.

Pe durata a 30 de minute, în fiecare joi seara, telespectatorii pot urmări poveştile unor copii sau adulţi dispăruţi în împrejurări suspecte, dar şi sfaturi pentru prevenirea unor astfel de tragedii. La Dispăruţi fără urmă, un expert criminalist, singurul poliţist din Europa specializat în tehnica îmbătrânirii digitale, realizează portretele celor dispăruţi, aşa cum ar arăta ei astăzi.

Conform statisticilor, peste 3000 de copii dispar, în fiecare an, în România. Copii rătăciţi, copii răpiţi, adolescenţi care fug de acasă. Copii pe care părinţii lor îi caută, în zadar, de ani de zile. În arhivele Poliţiei Române sunt sute de dosare cu copii care n-au mai fost găsiţi niciodată. Emisiunea vine în sprijinul acestora.

Telespectatorii au la dispoziţie adresa de e-mail a emisiunii disparuti@tvr.ro, dar şi pagina de Facebook - www.facebook.com/disparuti pentru a intra în legătură cu realizatorii şi a da informaţiile pe care le deţin în legătură cu cazurile prezentate.

Dispăruţi fără urmă este o premieră în România. Un program având acelaşi profil - „Chi l'ha visto?” („Cine l-a văzut?”) - se difuzează cu succes la Rai 3, în Italia.

 

16:00 Omul anului (R)

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

(Reluare)

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(redifuzare)

 

#tvri