loader

Cap Compas

Călătoria este în continuare cea mai bună modalitate de a ne aduce aminte de experiențe incredibile! Lumea este un loc luminos pentru noi și nici o încercare a unora de a o distruge nu va reuși să abată asupra ei întunericul, potrivit realizatorilor emisiunii „Cap compas”.

 

 

Echipa emisiunii „Cap compas” va trasa pe hartă locuri și obiective turistice cunoscute și mai puţin cunoscute în noul sezon care debutează duminică, 31 martie, ora 12.30.

Viața se îmbogățește, cu siguranță, cu fiecare călătorie,  chiar dacă planeta pe care trăim este ruinată de consumism și lăcomie. Noi, însă, călătorim inteligent cu ochii deschiși și vrem să fim pozitivi când ajungem în diferite colțuri ale lumii.

De aproape 10 ani, Televiziunea Română surprinde în diferite colțuri ale lumii imagini, oameni, întâmplări pentru telespectatorii ei. Din nord până în sud și din est până în vest echipa Cap Compas găsește și vă arată locuri care vă pot inspiră.

Cap Compas nu este o emisiune doar pentru vacanță. Cap Compas este mai mult decât un bilet de avion. Emisiunea încearcă să vă aducă informații din domeniile antropologiei, culturii, istoriei artei, arhitecturii și chiar din cel al gastronomiei.

Cap Compas încearcă să aducă pe ecran vibrația pasiunii pe care descoperirea lumii o naște firesc în sufletul fiecărui călător și asta pentru că e ușor să dăruiești bucurie când simți și faci totul cu bucurie.

Cap compas este autostrada care vă duce direct în inima celor mai inedite locuri la TVR 2.

Diagonala micului ecran devine, la TVR 2, în fiecare duminică, de la ora 12.30, fereastra voastră spre noi lumi. Cap Compas nu înseamnă doar a hoinări, ci mai ales a învăța călătorind.

 

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

1:05 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitată Doina Cosman

Emisiune de Eugenia Vodă

 

#tvri