loader
Foto

Votează România la Eurovision 2019!

Artişti, foşti reprezentanţi ai României la Eurovision, vedete, personalităţi din diverse domenii de activitate, toţi fac galerie pentru România la Eurovision 2019,  în fiecare vineri, de la 21.30, la  TVR Internaţional şi  TVR MOLDOVA şi în fiecare sâmbătă de la 21.00, la TVR 1.

 

Destinaţia Tel Aviv

Aşadar, votaţi România la Eurovision 2019! 

Ca de fiecare dată, românii de peste graniţe au transmis, prin TVR Internaţional, mesaje de susţinere şi încurajare pentru Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision.

Din 5 aprilie 2019, TVR Internaţional prezintă galele de susţinere a României la Eurovision în care ne bucurăm să fim alături de artişti, vedete, nume sonore din diverse domenii de activitate, foşti reprezentanţi ai României la Eurovision, pentru a face echipă bună pentru România. Împreună cu noi, cei de-acasă, sunt românii din străinătate, al căror vot este cel mai important pentru Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision.

„Galele de susţinere a României la Eurovision reprezintă un proiect important pentru noi, TVR Internaţional, singurul post de televiziune cu programe dedicate diasporei. Mai mult decât atât, credem că miza noastră, a tuturor, este ca România să fie cunoscută în lume prin ceea ce are mai valoros. Românii din străinătate trebuie să ştie că noi, cei de-acasă, avem nevoie de ei. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019 se bazează pe votul lor”, spune Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional.

Împreună urcăm România pe scenă! Hai, Ester! Hai, România!

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

1:05 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitată Doina Cosman

Emisiune de Eugenia Vodă

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri