loader
Foto

Vedetele TVRi promovează RomânIA oriunde se află: Irninis Miricioiu - FOTO

Ajuns la a doua ediţie, concursul "Promovează RomânIA oriunde te-ai afla!" se bucură, anul acesta, de susţinerea a nouă dintre vedetele postului TVR Internaţional.

 

Astfel, prezentatorii Irninis Miricioiu, Miruna Moraru, Ana Maria Ghiur, Sorin Sîrbov ("Un doctor pentru dumneavoastră"), Angela Avram ("Avocatul dumneavoastră"), Cristina Hillerin ("Articolul VII"), Sorin Burtea ("Investiţi în România!"), Corina Dobre ("Corespondent TVRi") şi Miruna Munteanu ("Orizont European") au îmbrăcat recent tradiţionala IE pentru pregătirea campaniei.

Concursul, aflat la a doua ediţie, a debutat pe 1 mai şi se desfăşoară până pe 15 iunie. Anul acesta premiile constau în trei ii lucrate manual, oferite de sponsorul IIANA. Mai multe informaţii despre concurs, premii şi regulament puteţi afla AICI.

La final de aprilie, cei nouă prezentatorii şi-au adus copiii la Muzeul Satului, unde a avut loc o şedinţă foto destinată promovării cămăşii tradiţionale româneşti.

Urmăriţi mai jos o galerie foto cu prezentatoarea de luni a emisiunii "Un doctor pentru dumneavoastră", Irninis Miricioiu şi fetiţa ei Anais, în vârstă de câteva luni.

(w882) Irninis Mi

(w882) Irninis Mi

(w882) Irninis Mi

(w882) Irninis Mi

(w882) Irninis Mi

16:00 Ora regelui

Tinerii din București și din Iași care au finalizat nivelul de aur al programului Duke of Edinburgh, în acest an, au obținut cea mai înaltă distincție și, în cadrul unei ceremonii organizate de Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta, au primit certificatul de recunoaștere.

Alteța Sa Regală Principele Radu a vizitat un liceu special al Buzăului, Colegiul Economic ”Regele Mihai”. După București, aici este al doilea centru de învățământ din țară din care provin mulți dintre studenții Academiei de Studii Economice din capitală.

Într-o clădire-monument de arhitectură din Craiova, a fost inaugurat Muzeul Cărții și Exilului Românesc. Noul muzeu ce deține 38 de colecții, reprezintă una dintre atitudinile necesare în rescrierea istoriei noastre postbelice și în reconsiderarea istoriei literaturii și culturii românești.

Arhiva primei agenții de presă din țară a început să se constituie cu 135 de ani în urmă. În acest timp, Agerpres a consemnat zi de zi evenimentele românilor și ale lumii. Povestea agenției care își păstrează menirea de a informa corect, impartial și prompt, o aflăm în ”Ora Regelui”.

Prezentator Bogdan Şerban-Iancu

Realizatori: Bogdan Ţerban-Iancu, Adelina Dumitrescu, Sandrino Gavriloaia

Producător Lidia Voicu

16:45 Cu ai mei

*Editia 3

Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri