loader
Foto

Vasile Munteanu de la TVR MOLDOVA, reporterul TV al anului

Colegul nostru de la TVR MOLDOVA, Vasile Munteanu, a fost ales reporterul TV al anului în cadrul Galei Omul Anului 2015 organizată, peste Prut, de revista VIP.

 

Vasile Munteanu a primit 5783 de voturi la categoria Reporter TV/Radio, clasându-se pe primul loc în topul preferinţelor celor au votat online sau prin sms. Votul publicului a contat 40% în decizia finală, 30% fiind alegerea unui consiliu de experţi şi 30% a colegiului redacţional al revistei.

În cadrul Galei Omul Anului nume sonore din Republica Moldova, care s-au evidențiat prin realizările lor în 2015, au fost premiate. Au primit trofee personalități din diferite domenii precum artă, cultură, medicină, sport, mass-media.

"Premiul de care m-am învrednicit mă responsabilizează și mai mult să-mi fac în continuare munca onest și să fiu corect cu telespectatorul, indiferent de anumite provocări și greutăți, inerente meseriei de jurnalist. Mulțumesc tuturor celor care mi-au apreciat munca depusă în 2015. Promit să nu dezamăgesc, plus că sunt parte a unei echipe profesioniste și integre, familia TVR MOLDOVA", spune Vasile Munteanu.

 

(w500) Vasile Mun

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri