loader
Foto

Un nou sezon “wellNESSIMŢIM BINE ÎN ROMÂNIA”

De vineri, 4 aprilie, de la ora 18.00, la TVR Internaţional, Răzvan Petrişor porneşte o nouă serie de reportaje balneare.

 

WellNESSIMȚIM BINE ÎN ROMÂNIA

UPDATE: Prima ediție din acest sezon este disponibilă online pe TVR+

În prima ediţie a noului sezon el ajunge la singurul aqua park din ţară cu apă termală. Iată şi sumarul ediţiei!

Apropo de sumar… Chiar că suntem sumari, prea sumari, cu rubricile de data aceasta. Nu din comoditate, ba dimpotrivă! S-a muncit atât de mult şi de bine la Băile Felix şi atât de completă a fost oferta de turism de sănătate şi wellness, încât nu  am mai avut spaţiu editorial de dat şi altor locaţii.

Aşa că, o rubrică şi bună! Dar nici nu mai există altundeva prin România un aqua park cu apă termală! În fapt, am dat peste balneoturismul perfect: tratamente profesionale pentru reumaturişti, dar şi de întinerire garantată (nu-i spunem antiîmbătrânire, pentru că am văzut pe loc efectele de întoarcere în timp – n.aut.) – confort de patru stele, sport în padure seculară şi, iar şi iar, bălăceală… Pe drept cuvânt numită “cea mai distractivă cură cu apă termală din ţară!

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

„Biografii necesare”. Costel Iacob: Eu m-am eliberat de volum şi am lucrat cu lumina. Pentru mine, sculptura nu este doar formă, ci şi mişcare, goluri, umbre, aer

La „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait discută cu sculptorul Costel Iacob: la TVR Cultural, duminică, 28 aprilie, iar la ...

 

#tvri