loader
Foto

Un nou sezon "Un doctor pentru dvs." - GALERIE FOTO

Din 29 februarie, cei mai pricepuţi jurnalişti în domeniul sănătăţii revin pe micul ecran, la TVR Internaţional, de luni până joi, de la ora 18.30, cu noul sezon al emisiunii "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

Noul sezon vine la pachet cu o grafică nouă, dinamică, cu ediţii ample, dar şi cu schimbări în echipa emisiunii. Astfel, în fiecare zi de luni, gazda emisiunii este Irninis Miricioiu, în zilele de marţi şi joi vă întâlniţi cu Sorin Sîrbov, iar miercurea cu Ana Maria Ghiur. În pregătirea noilor ediţii, echipa emisiunii a găsit timp şi pentru o şedinţă foto. Urmăriţi mai jos câteva instantanee!

Foto: Ioana Chiriţă/TVR

(w882) Irninis Mi
Irninis Miricioiu

(w882) Sorin Sîr
Sorin Sîrbov

(w882) Ana Maria
Ana Maria Ghiur

(w882) Un doctor

(w882) Un doctor

(w882) Un doctor

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal *Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri