loader
Foto

Televiziunea Română regretă dispariţia marii actriţe Stela Popescu

Lumea artistică este în doliu. Stela Popescu - o actriţă colosală, a cărei carieră a fost strâns legată de TVR timp de mai mult de jumătate de veac - rămâne  alături de telespectatori prin  momente nemuritoare, păstrate în Arhiva de Aur a TVR.

 

•       TVR a programat o serie de ediţii In memoriam

Toţi cei care care au îndrăgit-o, admirat-o şi aplaudat-o ani de-a rândul o pot revedea în emisiunile pe care TVR le-a programat în memoria marii Doamne a comediei româneşti.


Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11.00, şi duminică, 26 noiembrie, de la ora 24.00 urmărim o emisiune-portret „Stela de cinci stele”,  la TVR 1.

Tot la TVR 1, duminică la ora 11.00 este programată Intalnirile TVR Moldova *In memoriam StelaPopescu. De la ora 13.00, telespectatorii pot viziona emisiunea Cult@rt * Interviu cu Stela Popescu.

Duminică, de la orele 10.00 si 12.00 , la TVR 1 si TVR+ vor  fi difuzate în Ediţie specială * Funeraliile actriţei Stela Popescu.

Pe TVR 2, duminică, 26 noiembrie, de la ora 15.00, telespectatorii TVR 2 o vor revedea pe actriţă într-o ediţie „Duelul Pianelor”.

La TVR 3, puteţi vedea sâmbătă, 25 noiembrie, spectacolul "Sfântul Mitică Blajinul", de Aurel Baranga, de la ora 17.55. În distribuţie îi regăsim pe Stela Popescu, Amza Pellea, Dem Rădulescu şi Tamara Buciuceanu. Duminică, 26 noiembrie, de la ora 19.00, sub genericul emisiunii "Cult@rt" vă invităm să urmăriţi ultimul interviu acordat de Stela Popescu Televiziunii Române.

Şi TVR Internaţional difuzează ediţii In Memoriam Stela Popescu - sâmbătă, de la ora 15.00 şi duminică, de la ora 15.30.

Programe speciale cu marea actriţă născută peste Prut şi iubită de românii de pretutindeni sunt difuzate şi la TVR Moldova.

Stela Popescu şi-a început colaborarea cu Radioteleviziunea Română în anul 1963. Cariera sa  a continuat în Teatrul de Comedie şi Teatrul de Revistă, dar Televiziunea Română i-a rămas întotdeauna aproape. Mărturie stau înregistrările unice din arhivă – momente umoristice, programe de Revelion, varietăţi etc.  Stela Popescu a prezentat prima ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur

Secvenţe memorabile pot fi găsite pe canalul de Youtube al TVR http://bit.ly/2hNvOrh.


***

 

17:00 Interviu cu Şerban Foarţă

Prezintă Călin Andrei Mihăilescu

Realizat de Universitatea de Vest din Timişoara

(redifuzare)

17:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri