loader
Foto

Galerie foto

Tatiana Biciuc, o altfel de ambasadoare a Republicii Moldova

Duminică, 9 octombrie, jurnalistul Vitalie Guţu a stat de vorbă cu Tatiana Biciuc, tânăra care se ocupă de promovarea celui mai mare festival studenţesc din lume ISFiT. De la ora 19:30, la TVR MOLDOVA şi TVR 3.

 

Vitalie Guţu
Interviurile Telejurnalului Moldova

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pe 9 octombrie, Vitalie Guţu v-a invitat să o descoperiţi pe Tatiana Biciuc, prima basarabeancă care a devenit ambasadoarea celui mai mare festival studențesc din lume ISFiT. Este singura tânără din Republica Moldova care a stat de vorbă cu Dalai Lama.

Aflați la Interviurile Telejurnalului Moldova ce sfaturi i-a dat Dalai Lama și de ce își dorește atât de mult Tatiana să promoveze imaginea țării peste hotare. Ce înseamnă să fii ambasadoarea celui mai mare festival pentru studenți de pe mapamond și de ce își dorește atât de mult să ajungă voluntară la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud, ce se vor ţine anul viitor.

Detalii urmăriți în această duminică, 9 octombrie, de la ora 19:30, la Interviurile Telejurnalului Moldova, emisiune semnată de jurnalistul Vitalie Guțu.

***

„Interviurile Telejurnalului MOLDOVA” aduc în prim-plan oameni interesanţi, ingenioşi, cu iniţiativă şi originali, care merită să fie cunoscuţi de o lume întreagă. Jurnalistul Vitalie Guţu îi prezintă pe cei care fac performanţă în Republica Moldova, dar și peste granițele ei. Vorbeşte cu persoane care știu să se implice și vor să facă din țara lor un nume demn de cunoscut.

16:45 Cu ai mei

*Editia 3

Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

17:30 Românii universali (R)

*Florin Lascău

O nouă personalitate pe care Cristian Tabără o propune este primul ne-japonez devenit Shidoin. Il descoperim pe judoka Florin Lascău, un om impresionant pe multe paliere. Faptul că prima dată în istorie japonezii au acordat acest titlu important unui judoka străin-el este un român din Oradea-este o poveste care merită toată atenția. De aceea, Cristi Tabără a ales să îl prezinte pe Florin Lascău, omul care a ales calea blândeții-căci așa se traduce judo-ul. Director de arbitraj al Federaţiei Internaţionale de Judo și profesor la Academia Mondială de Judo, Florin Lascău este omul a cărui viață se petrece în toată lumea. Spune că însumat stă doar vreo 100 de zile din an acasă cu familia, majoritatea timpului fiind pe drumuri, la competiții și conferințe.

Realizator şi prezentator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristian Tabără

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri