loader
Foto

Susţinem produsele fabricate în România, la TVR Internaţional

Ing. Rodica Măciucă, preşedinte MODAROM Braşov şi ing. Sorin Nicolau, director executiv MACO PRODIMPEX Ilfov au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 29 aprilie, la „Investiţi în România!”, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

MODAROM
este continuatoarea cooperativei meşteşugăreşti Casa de Modă. A fost  înfiinţată în 1991, cu capital 100% privat. Activitatea de bază a rămas aceeaşi, producţia de confecţii îmbrăcăminte la comandă şi producţia de bijuterii.

În 1997, ia calea exportului, colaborând direct cu parteneri din Germania, Austria, Italia, Belgia şi Anglia, pentru care a executat, în sistem lohn, articole vestimentare pentru femei, bărbaţi şi copii. În Centrul de Modă, situat la parterul clădirii Modarom, se pot viziona, comanda şi cumpăra ţinute vestimentare Elittisima, precum şi bijuterii Elitte Bijou.

MACO PRODIMPEX are capital integral autohton, este situată în oraşul Pantelimon şi este specializată în fabricarea uşilor metalice de acces. Membrii echipei societăţii au realizat în 1995, un produs nou: uşa metalică de siguranţă concepută pe baza ideilor proprii, care au fost brevetate şi au influenţat parcursul firmei.

În 20 de ani de producţie exclusiv a uşilor, cei 55 de specialişti au dezvoltat 4 modele. Articolele sunt comercializate în reţeaua Dedeman şi prin intermediul celor 40 de distribuitori, în toată ţara. Uşile Maco sunt exportate pe piaţa belgiană.

Emisiunea Investiţi în România!-Afaceri de succes este difuzată în direct la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!


9:00 Telematinal

* Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri