loader
Foto

Supercupa României la handbal, sâmbătă, live la TVR

Pe 3 septembrie, de la orele 17.00 şi 21.00, TVR 1, TVR HD şi TVR Moldova au transmis în exclusivitate cele două partide de handbal feminin şi masculin. Fanii acestui sport au putut câştiga invitaţii la Supercupa României urmărind pagina de Facebook a TVR 1!

 

Sâmbătă, 3 septembrie, iubitorii handbalului pot urmări la TVR 1, TVR HD şi TVR Moldova, în transmisiune directă de la Sala Polivalentă din Bucureşti, cele două meciuri de Supercupa României la handbal masculin şi feminin. Meciurile sunt programate după cum urmează:

  • de la ora 17.00 - CSM Bucureşti-HCM Roman, Supercupa României, feminin;
  • de la ora 21.00 - Dinamo Bucureşti-CSM Bucureşti, Supercupa României, masculin.

Ambele întâlniri contând pentru primul trofeu al sezonului vor fi comentate, pentru telespectatorii TVR, de Dragoş Bocanaciu şi Dragoş Cojocaru.

Cei mai norocoşi dintre fanii handbalului pot câştiga invitaţii duble la cele două meciuri din Supercupa României, participând la concursul demarat pe pagina oficială de Facebook a TVR 1.


Aşa cum s-a anunţat, în afară de meciurile din Ligile Naţionale agreate cu Federaţia Română de Handbal, românii vor vedea la Televiziunea Română - în exclusivitate - meciurile de acasă ale naţionalelor de handbal, precum şi Supercupele României. Iar în decembrie, Televiziunea Română va transmite - tot în exclusivitate - Campionatul European feminin din Suedia, unde fetele noastre vor juca în grupa D, contra a trei adversare redutabile: Norvegia, Rusia şi Croaţia.

Foto: facebook.com/FRH-Federația-Română-de-Handbal-Official

19:30 Prezenţe româneşti

*Lilian Broca (Canada)

Lilian Broca, artistă vizuală canadiană, cu rădăcini românești și evreiești, a plecat din orasul in care s-a nascut, Bucuresti, cand era un copil. A știut intotdeauna că va fi artistă si dupa ce a absolvit Universitatea Concordia, Montreal, în 1968, a urmat cursurile Institutului Pratt din NY. Desi a ales, initial, pictura, intotdeauna i-au placut mozaicurile, iar acum este o personalitate recunoscută în aceasta arta. Casa in care locuieste impreuna cu sotul ei, David, este un adevarat muzeu. LILIAN a purtat mereu Romania in inima ei, chiar daca de la emigrare au trecut 64 de ani.

Realizator si producător Mihaela Crăciun

(redifuzare)

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci şi Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri