loader
Foto

Subiecte fierbinți de peste Prut, dezbătute la „Orizont European”

Vineri, 20 mai, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA și de la miezul nopții, la TVR Internațional, Miruna Munteanu și invitații săi iau pulsul actualității de la Chișinău.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cea de-a doua reuniune a Comitetului Parlamentar de Asociere UE – Republica Moldova are loc la Chișinău, în perioada 18 – 19 mai 2016. Agenda discuțiilor reuniunii cuprinde: starea actuală a cooperării dintre UE și Republica Moldova, progresele înregistrate în implementarea agendei de reforme și evenimentele politice recente din Republica Moldova. Ce concluzii decurg din analiza recomandărilor adresate autorităţilor de la Chișinău și Comisiei Europene și cuprinse în declarația finală a celei de-a doua reuniuni aflați în cadrul ediției.

O misiune a Fondului Monetar Internaţional va veni la Chişinău într-o vizită oficială la finalul lunii mai. Misiunea nu va avea mandat pentru încheierea unui acord cu privire la un nou program, însă își propune să continue  dialogul cu privire la politicile economice şi să avanseze în discutarea reformelor propuse de Guvern şi BNM ca elemente ale unui nou program susţinut de FMI. Discuţiile includ și raportul de progres al Guvernului de la Chișinău.

Ediția este duplex București – Chișinău.

Invitați sunt Petrișor Peiu, expert economic, Fundația Universitară a Mării Negre și Vitalie Ciobanu, jurnalist, Chișinău.

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă: Claudiu Lucaci şi Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:30 Info Diaspora (R)

*Informații utile pe următoarele teme:

Efectul Schengen asupra pieţei forţei de muncă din România

Ce drepturi de pensie au românii din străinatate

Îngrijiri medicale planificate în altă ţară a UE

Contractul de întreţinere

Jurnalist Răzvan Petrişor

Producător Aura Iosif

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri