loader
Foto

Sexi-Afrodita îl seduce pe Hercules, în timp ce moţii moţăie deasupra lumii!

De pe lună se vede aburul termal ce scaldă România. Iar una dintre surse este la Băile Herculane.

 

Răzvan Petrişor
WellNESSIMȚIM BINE ÎN ROMÂNIA

Ediția de duminică 3 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Primii au ajuns aici romanii, să-şi oblojească rănile şi bolile ruşinoase aduse de prin campanii războinice. Astăzi, paşnici, romanii scapă aici de bolile civilizaţiei.

Nu am zburat pe lună ca să observăm toate acestea, ci ne-am cocoţat puţin în impozantul sequoia din centrul staţiunii. Şi am mai văzut ceva: hoteluri şi baze de tratament, părăsite cu ani în urmă, au fost modernizate şi fac iar echipă bună cu tulburătorul peisaj.

Clădirile lăsate în paragină, cu bună ştiinţă penală sau ca efect al incompetenţei manageriale, vor fi taxate! Recte, proprietarii acestor construcţii din staţiunile balneoclimaterice vor fi amendaţi.  Ehe, dacă şi primarii-dărâmarii ar fi urecheaţi, anchetaţi, ba chiar alungaţi din circumscripţiile cu pricina, s-ar face dreptate până la capăt! Cum ştie să facă România turism de sănătate şi wellness ne dumirim în rubrica “Cea mai balneară ţară”.


Agenţia noastră de patrioTURISM a descoperit o cabană deasupra lumii. Aşa o alintă proprietarii ei, români plecaţi în Canada la începutul anilor 2000, dar care s-au întors în ţară… să trăiasca la ţară. Iar casa lor e plină de turişti cu dor de munte şi apetit pentru produse bio!

Concurs Tour vă dă premiu un sejur! Pentru două persoane, într-una din staţiunile balneare şi locaţiile wellness, la alegere!

***

Emisiunea poate fi urmărită duminică, 3 noiembrie, de la ora 19.00, la TVR Internațional și LIVE pe TVR+.

Reluarea este programată pe 10 noiembrie, de la ora 0.35.

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

*Invitată Alina Toma, preşedinte FGCR

Rubrica Fermierii României: Ferma de Angus a Ninei Horvath

Colaborare producători de vinuri-HORECA

Producător Vlad Macovei

 
Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, revedem o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre rinita alergică, sedentarism ...

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

Spectacol de referință duminică la TVR: „Chirița în provincie

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 21 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie", de Vasile Alecsandri, pe TVR3, de la ora 20.00 ...

 

#tvri