loader
Foto

Galerie foto

Sărbători româneşti la TVR MOLDOVA

Ca în fiecare an, TVR MOLDOVA aduce românilor din Republica Moldova sărbătorile de acasă, din România, oferind cele mai bune producţii ale Televiziunii Române.

 

Astfel, din 24 decembrie, la TVR MOLDOVA sărbătorim Crăciunul 2018, urmărind un program special care cuprinde colinde şi tradiţii, transmisiuni în direct, de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti şi de la Bazilica „Sfântul Petru" din Vatican, spectacole de divertisment, concerte şi recitaluri, filme artistice.

Toată săptămâna Crăciunului petrecem dimineţile, începând cu ora 07.00, împreună cu "MATINALII" şi invitaţii lor, în ediţii de colecţie.

(w500) Matinalii


În seara de Ajun, de la ora 19.00, Alina Sorescu anunţă că "Se caută Moş Crăciun talentat!". De la ora 20.30 avem Întâlnire cu Moş Crăciun. Emisiunea este un reality show ai cărui protagonişti sunt copiii. Camerele surprind inocenţa copilăriei şi magia sărbătorilor. Cei mici ajung în căsuţa Moşului să îşi primească râvnitul cadou, dar întâmpină probleme pentru că Moşul este puţin altfel decât îl ştiu ei: ba e bâlbâit, ba uituc, ba surd... Partea a doua a programului poate fi urmărită marţi, 25 decembrie, tot la 20.30.


(w882) Alina ÅŸi
În seara de Ajun, de la ora 21.00, ne pregătim să intrăm în spiritul Crăciunului împodobind bradul alături de Fuego, în ediţia specială a emisiunii sale „Drag de România mea!”, iar de la ora 23.00, ascultăm frumoasele colinde din spectacolul ColinDar cu Paula Seling.

(w882)

Marţi, în prima zi de Crăciun, de la ora 9.00, TVR MOLDOVA aduce în transmisiune directă, Slujba prilejuită de Sărbătoarea Naşterii Domnului, oficiată de către Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române la Bucureşti, urmată, de la 12.40, de transmisiunea în direct, de la Vatican a mesajului Papei „Urbi et Orbi”.

Miercuri, de la ora 21.00, în a doua zi de Crăciun, ne bucurăm de Recitalurile Corurilor „Cantus Mundi” şi "Madrigal - Marin Constantin" din cadrul turneului naţional de Crăciun.

Şi pentru ca Sărbătoarea Crăciunului să fie una plină de veselie, TVR MOLDOVA a programat trei comedii româneşti de referinţă în regia lui Mircea Drăgan: Brigada Diverse intră în acţiune (marţi, 25 decembrie, ora 22.000), Brigada Diverse în alertă! (miercuri, 26 decembrie, ora 22.00), B.D. la munte şi la mare (miercuri, 27 decembrie, ora 22.00).

Sărbători fericite din partea echipei TVR MOLDOVA!

0:10 Istorii cu tâlc

*Iurie Matei: “Am înţelepciunea de a avea răbdare şi a munci”

Sentimentul de singurătate l-a făcut să devină artist, iar calitatea de a fi foarte muncitor l-a ajutat în acest parcurs. Sunt confesiunile artistului plastic Iurie Matei, invitat la ISTORII CU TÂLC. Pictorul a mai vorbit despre copilărie, părinţi, familie, mentori, relaţia cu fratele mai mare, poetul Valeriu Matei, revenirea din Olanda și artiştii tineri de azi.

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

1:10 Ediţie limitată

Prezintă Marius Constantinescu

Producător Bianca Sărăţeanu

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri