loader
Foto

Galerie foto

Un doctor pentru dumneavoastră: Tratamente balneare pentru sănătate

În miercurea mare, „Un doctor pentru dumneavoastră" a propus tratamente balneare pentru sănătate și apropierea de Dumnezeu. Natura poate vindeca! Despre binefacerile ei, am vorbit în direct, la TVRi de la ora 19:00, pe 28 aprilie.

 

Măriuca Mihăilescu

Miercuri, 28 aprilie

Transmisiune directă

BENEFICIILE TRATAMENTELOR BALNEARE

Invitat: IULIAN NICA, kinetoterapeut

Balneologia presupune utilizarea factorilor naturali de cură (relief, climă, apă, aer, nămol, floră,  soare), precum şi mijloace terapeutice în tratamentul unei plaje largi de afecțiuni respiratorii, digestive, dermatologice, reumatologice și nu numai.

(w882)

Dacă doriți un sejur cu beneficii pentru sănătate, în care să eliminați sau să preveniţi efectele nocive ale stresului cotidian, puteți opta pentru o stațiune balneară din România. Beneficiile tratamentelor balneare sunt punctate de invitatul nostru în această ediție.

CHEMĂRI LA HRISTOS

Invitat: din Viena, preot prof. dr. NICOLAE DURA, vicar al Comunităţii Ortodoxe Române din Austria

(w882)

În urmă cu 29 de ani, în Austria, a luat ființă revista vieneză ”CHEMĂRI LA HRISTOS”. Peste puțin timp, se va publica în România cartea cu același nume, care va cuprinde o selecție impresionată din articolele tipărite în trei decenii de părintelui Dura. În Săptămâna Mare, Hristos ne cheamă la înnoire şi întărire!

Moderator: Măriuca Mihăilescu

(w882) doctor mar

 

Moderator: Măriuca Mihăilescu

***

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

Producător tv:  Monica Ancuța

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.:Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04, (+4)0731.871.968.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

2:00 Omul anului

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri