loader
Foto

Revelionul TVR Internaţional - o petrecere pentru românii de pe 7 continente

Care aduce, în ultima zi din 2018 şi prima din Noul An, cele mai bune programe de muzică şi divertisment produse de Televiziunea Română

 

Telespectatorii TVR Internaţional se pregătesc de Anul Nou alături de MATINALII de la Chişinău, de la ora 7.00 şi de la ora 12.30 urmăresc spectacolul extraordinar „Lăutarii, Altfel”, care marchează totodată, Anul Nou pentru publicul din Australia.

De la 18.30, îndrăgita emisiune "Un doctor pentru dumneavoastră" vă aşteaptă cu surprize, într-o ediţie specială, iar de la ora 21.00 se dă „start” la petrecere!

REVELION DE ROMÂNIA - "GALA REVELIOANELOR" aduce în atenţie cele mai bune momente de umor de altădată, din Arhiva TVR, dar şi scenete noi cu actorii Dorel Vişan, Dragoş Huluba, Mirela Zeţa, Diana Cavallioti, Dragoş Stoica şi Marius Rizea de la ora 21.00.

(oar_w460)

De la ora 23.05, Paul Surugiu - Fuego, alături de invitaţii săi petrec un REVELION DE ROMÂNIA - “FUEGOVELION”, cu muzică de calitate, momente spumoase, umor şi voie bună. Într-un decor spectaculos, mari artişti români: Mirabela Dauer, Raoul, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Simona Florescu, Anastasia Lazariuc, Alesis, Cristian Popescu, Trupa SUPERMARKET, Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Jean Paler oferă un Revelion plin de distracţie şi muzică bună.

(oar_w460)

De la 1.15, telespectatorii sunt invitaţi la PETRECEREA CLEJANILOR oferită de Viorica, Ioniţă şi Taraful din Clejani, alături de Nelu Ploieşteanu şi alte nume cunoscute ale muzicii de petrecere.

În prima zi a anului, la 9.30, începem „Anul Nou cu bucurie” urmărind emisiunea specială în care sărbătorim alături de artişti ai cântecului popular românesc, ansambluri folclorice şi tradiţii străvechi.

De la 13.30 avem un REVELION DE ROMÂNIA - "HAPPY SHOW DE ANUL NOU". Oameni care tot anul s-au certat acum se împacă şi devin prieteni, măcar pentru un ceas, al 12-lea, într- un program de umor şi divertisment. Un spectacol unic de comedie în care apar și rostesc urări pentru români: Donald Trump, Angela Merkel, Vladimir Putin şi liderul de la Phenian, dar şi personalităţi din lumea politică autohtonă: Klaus Iohanis, Viorică Dăncilă, Traian Băsescu sau Elena Udrea, prin Skype din Costa Rica. Toni Grecu şi Lia Sinchevici vor fi prezentatorii spectacolului în care îi veţi urmări în roluri savuroase pe Hanno Hoefer (Klaus Iohanis), Andreea Doinea (Viorică Dăncilă), Monica Anghel (Angela Merkel), Gojira Gicu Andreescu (Kim Jong Un), Cătălin Căţoiu (Donald Trump), Cătălin Neamţu, Claudiu Maier, Dragoș Muşat-Tetelu şi mulţi alţii.

(oar_w460)

De 1 ianuarie, de la 16.45 la 20.00, TVR Internaţional aduce cele mai bune înregistrări din programele de Revelion ale anilor '60, '70, '80, '90, în care ne bucurăm de regaluri actoriceşti semnate Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică, Tamara Buciuceanu.

(oar_w460) toma carag

De la ora 21.00, pe parcursul a aproape două ore, Iuliana Tudor prezintă spectacolul "O dată-n viaţă", o adevărată „paradă” a celor mai mari nume ale folclorului şi ale muzicii uşoare româneşti: Nicolae Furdui Iancu, Mioara Velicu, Floarea Calotă, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Paula Seling, Vlad Miriţă, Matilda Pascal Cojocăriţa, Petrică Mâţu Stoian, Ionuţ Fulea, Viorica Macovei, Alexandra Ungureanu, Aurelian Temişan, Ionuţ Ungureanu, Ionuţ Niculescu, Niculina Stoican, Sorin Frâncu, Cornelia şi Lupu Rednic.

(oar_w460)

Prima zi a anului se încheie cu recitalurile extraordinare susţinute de Loredana (de la ora 22.50) şi Amy MacDonald (de la 23.40) la Braşov pe scena Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2018.

(oar_w460)

Echipa TVR Internaţional vă doreşte La Mulţi Ani!

16:00 Ora regelui

Tinerii din București și din Iași care au finalizat nivelul de aur al programului Duke of Edinburgh, în acest an, au obținut cea mai înaltă distincție și, în cadrul unei ceremonii organizate de Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta, au primit certificatul de recunoaștere.

Alteța Sa Regală Principele Radu a vizitat un liceu special al Buzăului, Colegiul Economic ”Regele Mihai”. După București, aici este al doilea centru de învățământ din țară din care provin mulți dintre studenții Academiei de Studii Economice din capitală.

Într-o clădire-monument de arhitectură din Craiova, a fost inaugurat Muzeul Cărții și Exilului Românesc. Noul muzeu ce deține 38 de colecții, reprezintă una dintre atitudinile necesare în rescrierea istoriei noastre postbelice și în reconsiderarea istoriei literaturii și culturii românești.

Arhiva primei agenții de presă din țară a început să se constituie cu 135 de ani în urmă. În acest timp, Agerpres a consemnat zi de zi evenimentele românilor și ale lumii. Povestea agenției care își păstrează menirea de a informa corect, impartial și prompt, o aflăm în ”Ora Regelui”.

Prezentator Bogdan Şerban-Iancu

Realizatori: Bogdan Ţerban-Iancu, Adelina Dumitrescu, Sandrino Gavriloaia

Producător Lidia Voicu

16:45 Cu ai mei

*Editia 3

Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri