loader
Foto

Galerie foto

Reumaturişti lângă corporatişti, pensiuni unde natura face minuni!

De ce Buziașul e fruncea Banatului, aflați acum din ediția de duminică, 10 noiembrie, a emisiunii „WellNESSIMŢIM BINE ÎN ROMANIA” cu Răzvan Petrişor.

 

Răzvan Petrişor
WellNESSIMȚIM BINE ÎN ROMÂNIA

Ediția din 10 noiembrie este disponibilă online pe www.tvrplus.ro

Tot Banatu-i fruncea. Ba nu… Reformulez: fruncea Banatului, cand vine vorba de balneoturism, este Buziaşul. Singura staţiune din regiune cu mofetă. Din inimă şi pentru inimă vă recomandăm să vă lăsaţi vindecaţi, relaxaţi sau conferenţiaţi la Buziaş. Dacă eşti pensionar, devii reumaturist, dacă ajungi aici ca sportiv ori părinte în pauza de meci ori de copii, atunci subacval e duşul care iţi reface tonusul, iar ca angajat de corporaţie, după ce mergi la sală şi tragi de… mapă, uiţi de business plan tot în apă.

Puteţi vedea aici sumarul ediţiei de duminică, 10 noiembrie.

Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi pune şi-n traistă! Vorba romanească e slogan cu dedicaţie pentru rubrica CEA MAI BALNEARĂ ŢARĂ. Natura ne-a hărăzit cu zeci de oaze balneare, iar noi trebuie doar să facem ca broşura ori dvd-ul de promovare să ajungă în buzunaru sau geanta turiştilor din ţară şi din străinătate. Ştim să facem balnearketing?

PatrioTURISMUL este acea activitate indigenă de turism la pensiune, care se învaţă şi nu doar ca autodidact. De data aceasta, testăm dacă proprietarii de pensiuni din zona Jiului şi de pe Clisura Dunării ştiu să ne facă să ne simţim bine în Romania!

Concurs Tour vă dă premiu un sejur! Pentru două persoane, într-una din staţiunile balneare şi locaţiile wellness, la alegere!

***

Nu rataţi, duminică, 10 noiembrie, ora 19:00, emisiunea “wellNESSIMŢIM BINE ÎN ROMANIA” ! Reluarea ediţiei din 10 noiembrie se difuzează în 17 noiembrie, la ora 0:35, pe TVR Internaţional şi www.tvrplus.ro.

10:00 Ferma

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri