loader
Foto

Republica Moldova, în contextul geopolitic regional şi internaţional

Vineri, 27 mai, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA şi de la miezul nopţii, la TVR Internaţional, Miruna Munteanu v-a dat întâlnire la o nouă discuţie despre subiectele la zi de peste Prut.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Printre temele acestei ediţii se numără actuala criză politică şi economică din Republica Moldova, care a generat, între timp, şi o criză de credibilitate, dar şi posibile soluţii căutate de experţi din diferite domenii. Pe 25 mai, la Chişinău, a avut loc Forumul economic „Republica Moldova în noul context regional”, eveniment în cadrul căruia s-a discutat intens pentru situaţia curentă de peste Prut.

Ediţia este duplex Bucureşti-Chişinău, iar invitaţii Mirunei Munteanu sunt Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României, şi Cornel Ciurea, expert politic IDIS Viitorul, Chişinău.

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

1:10 Ediţie limitată

Prezinta Marius Constantinescu Producător Bianca Sărăţeanu

2:00 Omul anului

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri