loader
Foto

Republica Moldova: criză şi instabilitate, la “Orizont European”

Miercuri, 4 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA am analizat actuala situaţie politică de la Chişinău, alături de Miruna Munteanu şi invitaţii ediţiei.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia porneşte de la o întrebare simplă: cum se văd de la Bruxelles evenimentele care au loc în ultima perioadă în Republica Moldova?

Peste aceasta se aşterne încă o întrebare care ne macină: ce soluţii sunt pentru  gestionarea actualei instabilităţi politice şi a crizei economice din Republica Moldova şi, mai ales, ce sprijin poate oferi Uniunea Europeană în această situaţie?

Despre criza de credibilitate şi provocarea continuării parcursului european al Moldovei în duplexul Bucureşti-Chişinău de miercuri seara! Ediţia se transmite şi pe TVR Internaţional joi, 5 noiembrie, de la ora 10.00.

Invitaţi sunt: Oazu Nantoi, director de program în managementul conflictelor, Institutul de Politici Publice şi analist politic, Chişinău şi Andi Cristea, membru al Parlamentului European activând în Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, Şeful Delegaţiei la Comisia parlamentară de Asociere UE - Republica Moldova.

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:55 Vorbeşte corect!

Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă

15:00 România…în bucate

* Cooking Show

Cotlet de porc cu legume la cuptor

Realizator Bogdan Moraru

Producător Costin Miron

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri