loader
Foto

Reportaj la New York: emisiunea „Fără prejudecăţi”, premiată la ONU

De la TVR Cluj la sediul ONU din New York drumul a fost posibil fără prejudecăţi: un premiu internaţional a recompensat bunele practici ale colegilor noştri. Detalii - la TVRi, pe 21 decembrie, ora 21:00 şi la TVR HD, pe 24 decembrie, ora 13:30.

 

Actualitatea TVRi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Emisiunea „Fără prejudecăţi” de la TVR Cluj a primit Premiul Global Recognition “Good Practices for Employees with Disability” – „Modele de bune practici în angajarea persoanelor cu dizabilităţi” – din partea Secretariatului de Stat pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi din Brazilia.

Distincţia a fost acordată de Linamara Rizzo Battistella, secretar de stat pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi din Brazilia, pe 2 decembrie 2016, la sediul ONU din New York, cu ocazia Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități.

Prin acest premiu, emisiunea „Fără Prejudecăți” este recunoscută public ca iniţiativă de succes, ca exemplu pozitiv de incluziune în muncă a persoanelor cu dizabilităţi și devine astfel un punct de referinţă pentru alte companii şi organizaţii la nivel mondial.

(w882) down

Pe lângă ceremonia de acordare a acestui premiu, Echipa TVR Cluj prezentă la New York a participat și la aniversarea a 10 ani de la intrarea în vigoare a Convenţiei Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități.

Stevie Wonder a fost invitat special la această aniversare și a folosit exemplul personal pentru a arăta că persoanele cu dizabilități pot face lucruri extraordinare.

(w882) Down

„Doresc să le mulţumesc colegilor pentru sprijinul acordat. Acest premiu este al întregii echipe şi nu ar fi fost posibil fără ajutorul prietenilor mei reporteri Raluca Avram şi Bogdan Cristea", a declarat Mihai Arsenie, reprezentantul delegației TVR Cluj la New York.

TVR Cluj este singura instituţie media din Europa pentru care lucrează trei reporteri cu sindrom Down.

În anul 2015, emisiunea „Fără prejudecăţi” a primit unul dintre cele trei premii acordate de Down Syndrome International pentru acţiuni de autoreprezentare a persoanelor cu dizabilităţi.

(w882) down

***

Emisiunea "Actualitatea TVRi" poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(redifuzare)

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri