loader
Foto

Punctul pe AZi: două zile până la startul campaniei electorale

Vasile Munteanu a stat de vorbă cu candidatul Valeriu Ghileţchi şi jurnalistul Oleg Brega despre provocările campaniei electorale pentru prezidenţialele din 30 octombrie. De la ora 21:00, la TVR MOLDOVA şi a doua zi, de la 9:00, la TVRi.

 

Vasile Munteanu
Punctul pe AZi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Până la startul oficial al campaniei electorale pentru scrutinul prezidențial din 30 octombrie au mai rămas exact două zile. Deocamdată, autoritatea electorală centrală de la Chișinău a înregistrat, oficial, cinci candidați. Alți trei prezidențiabili care au colectat semnăturile necesare sunt în așteptarea unei hotărâri pozitive din partea CEC-ului moldovean.

În această seară, pe 28 septembrie, la TVR MOLDOVA, discutăm cu Valeriu Ghilețchi, pretendent la calitatea de candidat independent la șefia republicii și Oleg Brega, care a renunțat să-și încerce puterile în această campanie prezidențială. De ce Oleg Brega a lăsat mâinile în jos și dacă Valeriu Ghilețchi îi va urma exemplul, vom afla în această seară, începând cu ora 21.00.

***

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

 

2:30 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu (R)

*Ep. 107-111

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci şi Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri