loader
Foto

Problemele locale din Chişinău, la "Punctul pe AZi"

Miercuri, 29 iunie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA şi joi, 30 iunie, de la ora 9.00, la TVR Internaţional, Vasile Munteanu vă dă întâlnire la o nouă ediţie "Punctul pe AZi".

 

Vasile Munteanu
Punctul pe AZi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Nu a trecut nici jumătate de ani și, în sfârșit, Consiliul Municipal Chișinău a început să discute despre taxele locale. De adoptarea bugetului în a doua lectură, nici vorbă, deocamdată. Subiectele stârnesc discuții fierbinți între consilierii municipali, dar și mai fierbinte e în transportul public din capitală. În lipsa unor sisteme de aer condiționat, pe timp de caniculă, chișinăuienii călătoresc prin oraș în adevărate saune pe patru roți.

Acestea, dar și alte probleme de actualitate ale capitalei le vom analiza la "Punctul pe AZi", împreună cu președinții fracțiunilor Partidului Liberal, Ion Cebanu, a Partidului Nostru, Ilian Cașu și cu șefa cabinetului fracțiunii PSRM din CMC, Mariana Ambros.

4:00 Investiţi în România! (R)

* Internaţionalizarea firmelor româneşti

Invitati: Maria Grapini-membru al Parlamentului European, Lucian Rotar-investitor, antreprenor în serie Franţa şi România, Ambasador Repatriot în Franţa, Radu Hanga-preşedinte Bursa de Valori Bucureşti, Cosmin Mălureanu-investitor, antreprenor companie de e-learning, Cristian Tudor-investitor, antreprenor companie agricultură

Moderator Cristina Leorenţ

Grafică Laurenţiu Năstase

Documentarist & Poster Maker Giorgiana Şuşurincă

Jurnalişti tv: Ana Maria Ghiur, Roxana Segneanu şi Răzvan Onesa

Realizator Cristina Leorenţ

Producător Raluca Amzăr

(Reluare)

5:00 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu (R)

* Ep. 107-111

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri