loader
Foto

Primele rezultate ale dialogului social din Republica Moldova

Miercuri, 14 octombrie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA, Miruna Munteanu şi invitaţii săi au discutat despre efectele apelului public pentru dialog social semnat recent de preşedintele şi premierul de peste Prut.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu, șeful statului, Nicolae Timofti, și premierul Valeriu Streleț au semnat joi, 8 octombrie, un apel public pentru dialog social prin care încearcă să „dezamorseze” spiritul protestatar și să îndepărteze  momentul demisiilor cerute de manifestanți.

Astfel, conducerea de la Chişinău își dorește semnarea unui „pact social” intitulat „Pentru Moldova” care să prevadă pașii pe care guvernarea ar urma să-i facă, un calendar de scoatere a instituțiilor statului din captivitate, inclusiv demiterea șefilor instituțiilor de forță despre care se spune că ar fi controlate politic de oligarhi.

Emisiunea este duplex Bucureşti-Chişinău, iar invitaţii ediţiei au fost Victor Ciobanu, analist politic, Chişinău şi Armand Goşu, istoric, jurnalist, expert în spațiul postsovietic.

Ediţia este transmisă şi pe TVR Internaţional, joi, 15 octombrie, de la ora 10.00.

**

TVR Moldova este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

10:50 Smart Diaspora

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri