loader
Foto

Galerie foto

Rafael Udriște

S-a născut pe 16 octombrie 1970. Absolvent al Facultăţii de Matematică din cadrul Universităţii Bucureşti, a intrat în echipa TVR încă din 1994. Jurnalist experimentat şi implicat în viaţa cetăţii, Rafael Udrişte a realizat reportaje şi documentare, scenarii de film documentar, transmisiuni în direct.

 

În perioada 2003 – 2008 a fost redactor – şef al Revistei SCARA.

A realizat reportaje şi documentare, scenarii de film documentar, transmisiuni în direct. A fost prezentator între 2000 - 2006 şi 2015 – 2019 la “Universul Credinţei”, pe TVR 1, “Semne”, între 2006 - 2011. În prezent prezintă emisiunea de istorie “Omul şi timpul”, la TVR 1.

Din 2019, a început să prezinte emisiunea "Dispăruţi fără Urmă", aducând în atenţia publicului cazuri de persoane dispărute, copii şi adulţi, neelucidate încă. Rafael Udrişte a fost cel care a scormonit prin arhive, a stat de vorbă cu familiile celor dispăruţi, dar şi cu autorităţile, încercând să îi menţină vii pe aceşti oameni în memoria apropiaţilor.

 

 

 

0:10 Istorii cu tâlc

Mihaela Popescu: „Cred ca noi avem o scoala foarte buna de actorie”. Este tanara, ambitioasa, talentata, dar, in acelasi timp, macinata de ganduri despre reusite, succes, performante, rolul si misiunea unui om in viata. Actrita Mihaela Popescu activeaza la Teatrul Fara Nume din Chisinau si este urmatoarea invitata a lui Anatol Guzic la Istorii cu tâlc.

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

1:10 Ediţie limitată

Prezinta Marius Constantinescu

Producător Bianca Sărăţeanu

(redifuzare)

 

#tvri