loader
Foto

Orizont European: Riscuri, analize şi sondaje de opinie la Chişinău

Vă aşteptăm la o nouă ediţie "Orizont European": la TVR MOLDOVA vineri, 21 octombrie, la ora 19:00, sâmbătă, 22 octombrie, la ora 6:00,  la TVR Internaţional sâmbătă, la ora 7:00 şi online pe TVR+.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Moderatoarea Miruna Munteanu şi experţii invitaţi în noua ediţie a emisiunii dezbat mai multe teme din actualitatea de la Chişinău.

Astfel, sunt analizate riscurile, oportunităţile, precum şi soluţiile pentru ieşirea din criza economică a Republicii Moldova. Se vor analiza şi concluziile obţinute la cea de-a patra ediţie a Conferinței Internaționale Macro, cu tema „Depășirea crizei economice: e timpul să acționăm”, susţinută de Centrul Analitic Independent Expert-Grup în parteneriat cu Friedrich-Ebert-Stiftung, la Chişinău.

Tot în această ediţie a „Orizontului European” sunt discutate rezultatele Barometrului de Opinie Publică (BOP), prezentat joi, 20 octombrie.

Invitaţi: Petrişor Peiu, expert economic, Fundaţia Universitară a Mării Negre, şi Adrian Lupuşor, director executiv Expert Grup, Chişinău.

Ediţia este duplex Bucureşti – Chişinău.

Moderator: Miruna Munteanu

Producător: Aura Iosif

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

21:00 Articolul VII

* Migraţia medicilor şi motivele intenţiei de a pleca în străinătate. Deficitul de personal din sănătate. România-hub universitar important în domeniul învăţământului medical pentru ţările din Occident. Şcoala medicală românească.

Invitaţi: Conf.univ. Carmen Orban, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-Ministrului Prof. univ. Diana Ionescu, Institutul Oncologic din Vancouver, Universitatea din British Columbia, Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, Rector, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Moderator şi realizator Mihaela Crăciun

Jurnalişti: Lilia Anghel şi Marian Nicola

Producători: Iulia Popescu şi Mihaela Iamandei

Transmisiune directă

22:00 Istorii de bun gust

* Clejani

Realizator Camelia Moise

Producător Larisa Avram

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri