loader
Foto

Orizont European: Republica Moldova, între Est și Vest

La TVR MOLDOVA vineri, 2 decembrie, la ora 19:00, sâmbătă, 3 decembrie, la ora 6:00 şi la TVR Internaţional sâmbătă, la ora 7:00, precum şi online pe TVR+, noi subiecte importante la „Orizont European".

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

România susține Republica Moldova în parcursul ei european. Amintim și analizăm pașii din Strategia României pe termen mediu și lung, privind relația cu Republica Moldova.

Prim-ministrul Pavel Filip s-a întâlnit recent cu Președintele Consiliului European, Donald Tusk. Cei doi oficiali au discutat despre situația politică din Republica Moldova și prioritățile de reformă în contextul agendei europene.

Cu ce mesaj se întoarce Pavel Filip de la Bruxelles? Cum se modifică scena politică, la Chișinău, sub influența președintelui ales, Igor Dodon?

Moderatoarea Miruna Munteanu ia din nou pulsul acualității politice de peste Prut.

Invitații ediției sunt Iulian Chifu, președintele Centrului de Prevenire a Conflictelor și Early Warning, alături de Victor Ciobanu, analist politic, de la Chișinău.

Ediţia este duplex Bucureşti – Chişinău.

Moderator: Miruna Munteanu

Producător: Aura Iosif

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

 

11:00 Antidot la uitare

* Iosif Sava

Realizator Irina Ifrimache

11:20 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri