loader
Foto

Oglindă-oglinjoară, care apă termală te ajută să fii cea mai frumoasă din ţară?

La această întrebare aţi aflat răspunsul vineri 27 iunie, de la ora 18.00, la TVR Internaţional, într-o nouă ediţie “WellNESSIMŢIM BINE ÎN ROMÂNIA”.

 

WellNESSIMȚIM BINE ÎN ROMÂNIA

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Clocotea cascada Clocota cand am ieşit din miezul termal al pământului taman la Geoagiu Băi. Şi cum urmăream noi un urmaş al Împăratului Traian, venit să-şi încordeze muşchii la vechile băi daco-romane, am nimerit exact în mijlocul unei invaziei de... romani. Mă rog… De urmaşi ai patricienilor. Italieni, de care o localnică cu job în turism s-a putut apăra doar cu masa de receptie. Ne-am liniştit când am văzut că au venit cu gânduri paşnice şi acvatice. Doar au campat la una dintre cele mai SPActaculoase locaţii balneo şi wellness din ţară.

Dacă Afrodita, zeiţa romană a frumuseţii ar fi trăit în zilele noastre şi, pudică, nu şi-ar mai fi întreţinut nurii prin îmbăieri la lumina zilei în apa termală de la Herculane, ar fi avut parte şi de varianta mai intimă pentru întreţinerea facială şi corporală. Pentru că, pentru prima dată în istoria mondială a îngrijirii frumuseţii, apa termală de la Herculane este capsulată în flacoane, după ce şi-a testat în cele mai prestigioase laboratoare din Franţa calităţile dermato-cosmetice unice. Toate femeile din România care caută în farmacii reţeta pentru ten şi piele precum cele ale Afroditei, pot fi de-acum încolo consumatoare frumoase, educate şi patrioate deopotrivă!

DE PUS PE RANĂ e rubrica unde te minunezi că până şi sistemul nervos central poate fi “masat”. Cu o atingere blândă de 5 grame! Cu punct de pornire din locul unde creierul se interconectează cu măduva spinării. Astfel, poţi învinge zeci de afecţiuni, prin faptul că este stimulată puterea de autovindecare a organismului. Terapia Craniosacrală este prezentată în variantă subacvală.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

23:40 Monocrom

Producător Ionela Gogoţ Studioul teritorial Timişoara

0:05 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri