loader
Foto

Noua strategie BERD pentru Republica Moldova

Vineri, 3 noiembrie, de la ora 19:00 la TVR MOLDOVA şi în reluare luni, 6 noiembrie, de la ora 9:00, la TVRi, o nouă ediţie a "Orizontului European" despre viaţa politică din Republica Moldova.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Stabilitatea politică, noua strategie BERD, sprijinul financiar European şi reformele din domeniul Justiţiei sunt prioritaţile politicienilor de peste Prut reflectate în dezbaterea moderată de Miruna Munteanu.

Noua strategie a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare ar putea fi implementată în Republica Moldova în perioada 2017-2022.

Prioritățile noii Strategii se vor baza pe îmbunătățirea guvernării și creșterea rezistenței economiei prin deblocarea sectorului bancar și consolidarea securității energetice, precum și sporirea competitivității Republicii Moldova prin sprijinirea sectorului privat și acordarea suportului în modernizarea și reformarea sectorului public.

De asemenea, noua Strategie de cooperare prevede promovarea economiei verzi, a unui mediu economic mai puțin nociv asupra mediului înconjurător.

Invitaţi în ediţia din 3 noiembrie: Angela Gramada, presedinte al Asociatiei Experts for Security and Global Affairs şi Ion Manole, director executiv al Asociatiei Promo-LEX, Chisinau.

Ediţia este duplex Bucureşti - Chişinău.

***
Moderator: Miruna Munteanu

Producător: Aura Iosif

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

16:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri