loader
Foto

Ne-am calificat în finala Eurovision!

România a fost anunţată a patra pe lista ţărilor calificate în finală.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+
Paula Seling şi Ovi au intrat în concurs cu numărul 15, ultima piesă din cea de-a doua semifinală a Eurovision 2014.
Rezultatele celei de-a doua semifinale - ţări calificate în finală, în ordine aleatorie: Elveţia, Slovenia, Polonia, România, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda, Austria.

Paula a purtat o rochie neagră, scurtă, cu paiete. Ovi a fost îmbrăcat într-un costum negru. Spectacolul de pe scenă a avut mai multe momente pirotehnice, iar Ovi a cântat la un pian circular, singurul decor din scenă. Sâmbătă, 10 mai, în direct la TVR1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, va avea loc Marea Finală a competiţiei, în care România va intra în concurs cu numărul 6.

Paula Seling şi Ovi vor au mai participat la Eurovision în anul 2010 şi au obţinut locul al treilea.

Mai multe informaţii despre concursul Eurovision din acest an găsiţi pe eurovision.tvr.ro şi pe www.facebook.com/eurovision.romania.

21:00 Investiţi în România!

* Internaţionalizarea firmelor româneşti

Invitati: Maria Grapini-membru al Parlamentului European, Lucian Rotar-investitor, antreprenor în serie Franţa şi România, Ambasador Repatriot în Franţa, Radu Hanga-preşedinte Bursa de Valori Bucureşti, Cosmin Mălureanu-investitor, antreprenor companie de e-learning, Cristian Tudor-investitor, antreprenor companie agricultură

Moderator Cristina Leorenţ

Grafică Laurenţiu Năstase

Documentarist & Poster Maker Giorgiana Şuşurincă

Jurnalişti tv: Ana Maria Ghiur, Roxana Segneanu şi Răzvan Onesa

Realizator Cristina Leorenţ

Producător Raluca Amzăr

Transmisiune directă

22:00 Destine ca-n filme

* Florin Georgescu-"Tenorul cu dor de țară"

Cel mai cunoscut tenor român înainte de ’89, Florin Georgescu, ar fi putut să fie în galeria mondială a celor mai apreciate voci lirice, alături de José Carreras și Placido Domingo. În 1990, elita americană l-a adoptat și i-a oferit concerte în cele mai prestigioase săli de peste ocean. Dar el a preferat mereu să se întoarcă, mânat de dor de familie, prieteni, satul natal, de acolo de unde a plecat când nu își putea permite decât o singură pereche de teniși.

Prezintă Iuliana Marciuc

Redactor Dana Ilie

Realizator Doru Ionescu

Producător Iuliana Marciuc

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri