loader
Foto

Medicina de urgență și hrana echilibrată, pe agenda “Un doctor pentru dvs.”

În săptămâna 10-13 august, de luni până joi, de la ora 19.00, la TVR Internaţional revedeţi ediţiile săptămânii 20-23 aprilie.

 

Pentru că sănătatea e bunul cel mai de preț al fiecăruia dintre noi, dar mai ales pentru că ea înseamnă prevenție și un regim de viață echilibrat, discutăm săptămâna aceasta despre hrana după sărbători, dar și despre frumusețe. De pe agenda doctorului nu lipsesc nici subiecte ca medicina de urgență și afecțiunile coloanei.

Luni, 10 august

Irninis Miriciou vă dă  întâlnire la o discuție despre medicina de urgenţă cu dr. Radu Pop – medic primar chirurgie generală – Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

De sărbători, unii dintre noi trăim totul la maximum. Excesele ne pot dezechilibra şi ajungem, uneori, să chemăm ambulanţa. De intervenţiile de urgenţă atârnă viaţa unui om, adult sau copil. Mai multe detalii despre sistemul medicinei de urgență aflaţi luni, de la ora 19.00, la TVR Internațional.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Marți, 11 august

Miruna Moraru v-a pregătit o listă amplă de informații despre hrana echilibrată care ar trebui consumată după sărbători. Invitatul ediției este ing. chimist Ştefan Manea, directorul general al Hofigal.

După sărbători, ne întoarcem la serviciu mai obosiţi şi, printre altele, cu probleme digestive. Ștefan Manea ne spune cum să revenim la o formă bună dacă am făcut excese.

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Miercuri, 12 august

Ana Maria Ghiur află pentru voi ce înseamnă frumusețea în ton cu sănătatea de la Florica Munteanu, specialist în biorezonanţă, homeopatie şi dermato-cosmetică.

Stresul cotidian, oboseala și alimentaţia nepotrivită sunt factori care "otrăvesc" organismul. Un tratament dermatocosmetic, un masaj, o terapie complementară pot face minuni. Aflați mai multe informații miercuri, de la ora 19.00, la TVR Internațional.

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Joi, 13 august

Sorin Sîrbov v-a pregătit o ediție bogată în informații despre afecţiunile coloanei (hernii de disc vertebrale), al cărei invitat a fost dr. Ovidiu Gramescu, medic primar neurochirurgie, Spitalul Universitar de Urgenţă.

Apariţia bolilor de coloană vertebrală poate fi grăbită de traumatisme ale coloanei, poziţii incorecte ale acesteia, căratul greutăţilor, osteoporoză, cifoză, scolioză etc. Iată cauze care pot conduce, în timp, la hernie de disc, sciatică, spondiloză. Majoritatea populaţiei este afectată în zona lombară. Ce trebuie să știți despre prevenția și tratarea acestor afecțiuni aţi aflat joi, de la ora 19.00, la TVR Internațional.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

**

Partenerii emisiunii:

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii  telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook.

(w100) Floraria TTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dvs. transmise la adresa: office@trias.ro sau pe Facebook.

(w100) HofigalŞtefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră. Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni cauzatori de boala. Pentru mai multe informaţii accesaţiwww.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie saupagina de Facebook.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

*Invitată Alina Toma, preşedinte FGCR

Rubrica Fermierii României: Ferma de Angus a Ninei Horvath

Colaborare producători de vinuri-HORECA

Producător Vlad Macovei

 
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, revedem o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre rinita alergică, sedentarism ...

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvri