loader
Foto

Galerie foto

Liderii partidelor analizează situaţia economică a ţării

La „Punctul pe AZi”, Vasile Munteanu a vorbit despre marile subiecte de interes din Republica Moldova alături de Sergiu Sîrbu şi Tudor Deliu. Pe 29 septembrie, de la ora 21:00, la  TVR MOLDOVA şi de la 7:00, a doua zi, la TVRi.

 

Vasile Munteanu
Punctul pe AZi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Astăzi, 29 septembrie, vom analiza actualitatea social-politică din Republica Moldova cu vicepreşedintele PDM, Sergiu Sîrbu, şi preşedintele fracţiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu.

În mod evident, alegerile prezidenţiale vor fi subiectul de bază al discuţiei, însă, vom mai vorbi despre asumarea răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului, despre plasarea poverii financiare, cauzată de frauda bancară, pe umerii cetăţenilor şi vom încerca să vedem în ce măsură banii furaţi din bănci vor fi recuperaţi.

***

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

 

0:05 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

0:10 Istorii cu tâlc

*Invitată Stela Botez

„Mi s-a spus mereu să fiu liberă şi să visez”

Cunoscută şi ca „Fata cu cobza”, a ştiut mereu să-şi urmeze visul fiind încurajată de părinţi şi mentorii întâlniţi în cariera artistică. Încrezătoare, curajoasă şi mereu organizată în atingerea scopurilor, se poate bucura de o diversitate de proiecte muzicale şi literare.

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri