loader
Foto

La „Punctul pe AZi” analizăm semnificaţia vizitei lui Rogozin

Are o miză electorală vizita vicepremierului rus Dmitri Rogozin la Chişinău? Am aflat luni, la TVR MOLDOVA de la ora 21:00 şi în reluare a doua zi, de la 9:00, la TVRi.

 

Vitalie Guţu
Punctul pe AZi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Emisarul de la Kremlin, Dmitrii Rogozin vine azi, 10 octombrie, la Chișinău. Unele voci consideră că Moscova planifică această vizită cu miză electorală, în contextul prezidențialelor de la Chișinău, dar și în plină campanie electorală din regiunea transnistreană.

De fapt, primul popas al lui Rogozin va fi la Tiraspol, acolo unde este așteptat de liderul transnistrean, Evgehnii Șevciuk. Cu oficialii de la Chișinău, trimisul de la Kremlin va discuta înainte de plecarea sa în Rusia.

Între timp, Suedia, prin vocea șefului Legislativului suedez, va sprijini modernizarea și integrarea europeană a Republicii Moldova. În perioada 2016-2018, va fi implementat un nou program de asistență tehnică, pentru dezvoltarea instituțională a Parlamentului de la Chișinău, în valoare totală de circa 4,5 milioane de dolari din partea Suediei. Întregul tablou îl analizăm cu fostul viceministru de Externe, Iulian Groza, şi comentatorul Dionis Cenuşă.

***

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

 

 

1:05 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitată Doina Cosman

Emisiune de Eugenia Vodă

2:00 Antidot la uitare (R)

*Edmond Deda

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri