loader
Foto

Investiţii de succes la TVR Internaţional!

Serghei Mariţoi, director general YUKA Mobili Constanţa şi Dragoş Stoica, director vânzări EURODAC AUTOMATION Bucureşti au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 26 noiembrie, la TVR Internaţional, de la ora 22:00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

YUKA Mobili este o firmă înfiinţată în urmă cu 13 ani, cu acţionariat 100% românesc şi activitate în producţia de mobilier. Echipa formată din 30 de specialiști realizează bucătării inteligente, concepute aşa încât corpurile să aibă funcţionalităţi diverse, livinguri şi dormitoare moderne, dar şi mobilă clasică, toate executate pentru a răspunde cerinţelor beneficiarilor. Produsele sunt comercializate în magazinul de prezentare din Constanța, unde sunt preluate şi comenzile, dar şi la târgurile din țară.

Prezentă de 8 ani pe piaţa din România, EURODAC AUTOMATION proiectează, fabrică şi pune în funcţiune echipamente de producţie. Dacă la început s-au concentrat pe tendinţa pieţei, aceea de a distribui maşini automate, în timp au ajuns la performanţa de a realiza propriile utilaje. Calitatea serviciilor a dus la creşterea constantă a numărului de clienţi. Societatea are în prezent, 20 de angajaţi şi în jur de 50 de contracte anual. Echipa este formată din specialişti care au lucrat pe trei continente – America, Europa şi Asia.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

9:00 Telematinal

* Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri