loader
Foto

Interviu cu Nicolae Timofti, duminică la TVR, postul SRTv din Republica Moldova

Duminică, 2 noiembrie, imediat după cea de-a doua ediţie a Telejurnalului Moldova, telespectatorii de peste Prut pot urmări un interviu cu preşedintele Nicolae Timofti.

 

Realizat de jurnalista Raluca Belciu, interviul va fi difuzat la ora 19.30, la TVR, postul Televiziunii Române din Republica Moldova.

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat, în 27 octombrie, hotărârea de înfiinţare a Filialei TVR din Republica Moldova. Mai multe informaţii AICI.

TVR a reluat transmisia în Republica Moldova la 1 decembrie 2013, printr-o grilă specială, care a adus mai aproape de publicul de peste Prut producţiile de ştiri şi divertisment din România. Mai multe informaţii  AICI.

Sâmbătă, 1 noiembrie, a debutat şi Telejurnal Moldova, emisiunea de ştiri dedicată telespectatorilor din Republica Moldova şi produsă de noua echipă de la Chișinău, împreună cu colegii de la Bucureşti.

Începând din noiembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00, Ligia Munteanu şi Dorina Florea aduc cele mai importante informaţii sociale, economice, politice şi culturale în casele românilor de peste Prut. Mai multe informaţii AICI.

***
Interviul va putea fi urmărit online pe TVR+

23:00 Nocturne

*Invitată Cerasela Iosifescu

Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

23:50 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri