loader
Foto

Inima, alergiile şi dantura, subiectele emisiunii „Un doctor pentru dvs.”

În săptămâna 17 - 20 august, de luni până joi, de la ora 19:00, la TVR Internaţional revedeţi ediţiile emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră” din săptămâna 27 - 30 aprilie.

 

Este foarte important, mai ales pe timp de vară, să respectaţi indicaţiile medicilor. În această perioadă este de preferat să bem cât mai multă apă şi să nu stăm la soare la orele amiezii, când temperaturile depăşesc 30 de grade Celsius.

În această săptămână, vorbim despre accidentul vascular cerebral, aflăm informaţii utile despre inimă şi alergii şi vă prezentăm noi metode moderne de reabilitare rapidă a danturii.

Luni, 17 august

Irninis Miricioiu discută despre recuperarea după accidentul vascular cerebral cu prof. dr. Mihai Berteanu, şeful Clinicii de Reabilitare Medicală a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias.

Şansele la o viaţă normală după un accident vascular cerebral (AVC) depind mult de etapele de recuperare medicală şi de susţinerea familiei. Aşadar, cu efort susţinut, există viaţă după AVC.

Aflaţi mai multe informaţii luni, de la ora 19.00, la TVR Internaţional.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Marţi, 18 august

Miruna Moraru a aflat cele mai utile informaţii despre inimă de la conf.dr. Ioan Mircea Coman, medic primar cardiolog şi şeful Secţiei de Cardiologie a Institutului de boli cardiovasculare şi prof. dr. C. C. Iliescu de la Spitalul Fundeni, preşedinte al Fundaţiei Naţională a Inimii.

Inima este motorul de funcţionare al organismului. Oricare dintre noi doreşte să aibă o inimă puternică.  Marţi, de la ora 19.00, la TVR Internaţional v-am invitat să cunoaşteţi principalele obiceiuri dăunătoare care pot afecta sănătatea inimii.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, 19 august

Ana Maria Ghiur aduce informaţii despre alergii de la dr. Dorin Munteanu, medic primar dermatolog, alergolog – DermaVital.

Pentru unii dintre noi alergiile sunt o problemă serioasă. Polenul ajunge în organismul nostru pe cale aeriană şi bulversează sistemul imunitar.

Suntem alergici şi la substanţe chimice, păr de animale, praf etc. Ce metode noi, moderne, avem la îndemână pentru rezolvarea acestei probleme aflăm de la invitatul nostru special, sosit de la Munchen, miercuri, de la ora 19.00, la TVR Internaţional.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Joi, 20 august

Sorin Sîrbov discută despre metode moderne de reabilitare rapidă a danturii cu dr. Irina Trosca, medic stomatolog, competenţă în implantologie, LiviaDent. Coşmarul purtării unei proteze dentare a luat sfârşit!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

**

Partenerii emisiunii:

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii  telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook.

(w100) Floraria TTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dvs. transmise la adresa: office@trias.ro sau pe Facebook.

(w100) HofigalŞtefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră. Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni cauzatori de boala. Pentru mai multe informaţii accesaţiwww.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie saupagina de Facebook.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

0:10 Istorii cu tâlc

*Invitată Stela Botez

„Mi s-a spus mereu să fiu liberă şi să visez”

Cunoscută şi ca „Fata cu cobza”, a ştiut mereu să-şi urmeze visul fiind încurajată de părinţi şi mentorii întâlniţi în cariera artistică. Încrezătoare, curajoasă şi mereu organizată în atingerea scopurilor, se poate bucura de o diversitate de proiecte muzicale şi literare.

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

1:10 Ediţie limitată

Prezinta Marius Constantinescu Producător Bianca Sărăţeanu

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri