loader
Foto

Galerie foto

Incursiune în cetatea lui Bucur, sâmbătă la TVR Internaţional

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 11.30, la TVR Internaţional ați putut urmări un material despre istoria Bucureştiului, capitala odată cunoscută drept Micul Paris.

 

Prin ţara zânelor

Ediția din 6 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Într-o nouă ediţie a emisiunii “Prin ţara zânelor” plecăm într-o succintă şi inedită incursiune în istoria Bucureştiului, pentru a afla poveştile şi legendele începutului de lume.

Altfel spus, ne uităm la devenirea unui loc, de la cetatea lui Bucur şi Târgul de odinioară de pe malurile Dâmboviţei la oraşul modern al zilelor noastre.

Ce anume face din acest oraş un loc de neuitat, în ciuda unor probleme încă nerezolvate şi în ce constă farmecul aparte al cetăţii care ascunde istorie în cele mai nebănuite locuri veţi afla sâmbătă, la TVR Internaţional.

Realizator: Mihai Răducă

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

1:10 De ce-aş citi? (R)

Moderator Tudor Călin Zarojanu

Producător Bogdana Pascal

(Reluare)

2:00 Cursa prin istorie

Prezintă Adriana Irimescu

Realizatorşi producător Anca Berlogea

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri