loader
Foto

Imunitate și alimentație după sărbători, la „Un doctor pentru dumneavoastră”

La TVR Internațional, pe 6 mai, de la ora 19:00, ați putut afla cum să vă hrăniți pentru a vă spori imunitatea și ce să faceți pentru a evita disconfortul alimentar.

 

Albertina Ionescu

Joi, 6 mai

Invitat: dr. MIHAELA BILIC, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, specializare în psihonutriție

(w882)

Suntem bombardați de o multitudine de factori de stres cu efect negativ asupra sănătății. Mulți ne refugiem în consum necontrolat de hrană, de multe ori dulciuri, ceea ce poate duce la apariția afecțiunilor și a kilogramelor în plus.

(w882)

O ediție în care veți primi recomandări utile după excesul alimentar de sărbători și în care veți afla cum ne putem întări imunitatea prin alimentație.

(w882)

 

CHEMĂRI LA HRISTOS

Din Viena, preot prof. dr. NICOLAE DURA, vicar al Comunităţii Ortodoxe Române din Austria

În urmă cu 29 de ani, în Austria, a luat ființă revista vieneză ”CHEMĂRI LA HRISTOS”. Peste puțin timp, se va publica în România cartea cu același nume, care va cuprinde o selecție impresionată din articolele tipărite în trei decenii de părintelui Dura. Gânduri luminate din mijlocul comunității de români din Austria imediat după sărbătorile pascale.

 

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Producător tv:  Monica Ancuța

Foto credit: Monica Ancuța

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.:Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04, (+4)0731.871.968.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Ferma

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri