loader
Foto

Hunedoara, atractivă pentru investitorii chinezi

Fabius – Tiberiu Kiszely, prefectul județului Hunedoara, Yang Xi, director general DHS Hunedoara, Maria Ştefănie, inspector şcolar general Hunedoara, Ministerul Educaţiei Naţionale, au fost  invitaţii lui Sorin Burtea în ediţia din 22 ianuarie, de la TVRi, de la ora 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Redifuzare din 13 noiembrie 2018.

În această ediţie aflaţi povestea companiei cu acţionariat străin Eurosport DHS din Deva, specializată în fabricarea bicicletelor.

(w882) Biciclete

Este o societate relativ tânără, dar care a reușit o performanță economică remarcabilă, să aibă o capacitate de producţie de peste 300.000 de vehicule pe două roţi, dintre care majoritatea sunt exportate pe întreg mapamondul. Aceste rezultate au contribuit la nominalizarea României ca fiind a patra piaţă de export din Europa în domeniu.

(w882) Biciclete

Vorbim şi despre colaborarea dintre conducerea companiei şi autorităţile locale, beneficiari fiind locuitorii Devei. Acest model de afaceri este o soluţie pentru zonele industriale metalurgice şi nu numai, care oferă locuri de muncă stabile.

(w882) Biciclete

De asemenea, discutăm despre cooperarea cu Ministerul Educaţiei, care s-a materializat în proiecte cu acoperire naţională. Din 2009 se organizează Cupa DHS pentru elevii din şcoala primară, anul acesta competiţia având loc în toate judeţele. Probele constau atât în dezvoltarea unor cunoştinţe de legislaţie, cât şi de îndemânare la mersul pe bicicletă.

(w882) Biciclete

***

Emisiunea “Investiţi în România!” este difuzată la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova pe postul TVR MOLDOVA.

17:00 Puternici, împreună

*Când greşesc medicii …

Invitati Elena Manea si ADDA

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

 

#tvri