loader
Foto

Hai acasă! Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate, 2017

Un reportaj de la Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate a fost prezentat miercuri, 18 ianuarie, ora 21:00, la TVRi şi pe TVR+.    

 

Actualitatea TVRi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Premiile Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) pentru Excelenţă Academică în Străinătate şi-au desemnat, într-o primă fază, cei 42 de finalişti.

Ca în fiecare an, concursul din cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate a adus în prim-planul societăţii româneşti o serie de tineri români cu rezultate academice şi extra-curriculare de excepţie.

(w882) Gala LS

La cele şapte categorii s-au înscris peste 150 de studenți români din toate colțurile lumii.

Concurenții provin de la Harvard University, Standford University, Columbia University, NYU, University of Oxford, Imperial College London sau Technische Universität Berlin.

(w882) Gala LS

Lista completă a finaliștilor pentru categoriile Europa Universitar, Europa Post-Universitar, America de Nord, Alte Continente, România, Erasmus şi Premiul Special în Arte este disponibilă pe site-ul Galei Studenților Români din Străinătate.

(w882) Gala LS

Cei mai buni studenţi români înscrişi în competiţie au fost anunțați în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate.

(w882) Gala LS

La început de 2017, evenimentul a reunit la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, peste 800 de participanţi, studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental.

(w882) Gala LS

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

5:00 Antidot la uitare (R)

*Edmond Deda

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)

5:30 Nocturne (R)

Invitată Cerasela Iosifescu

Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri