loader
Foto

Guvernul interimar de la Chişinău, subiectul zilei la “Orizont European”

Luni, 22 iunie, de la ora 21.00, la TVR Moldova şi a doua zi în reluare, de la ora 10.00, la TVR Internaţional s-a discutat despre noul Executiv de peste Prut.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La Chişinău s-a instalat în funcţie un guvern interimar condus de Natalia Gherman, numită prin decret de preşedinte. Dar care este realitatea economică din Republica Moldova şi care sunt factorii care pun presiune asupra economiei moldoveneşti ?

Criza din sectorul bancar și volatilitatea monedei naționale au prăbușit nivelul de încredere al populaţiei și firmelor în economie, ce urmează? Ce spun experţii, care sunt soluţiile de rezolvare sau ameliorare a crizei economice şi cine trebuie să le aplice ?

Ediţia este duplex Bucureşti- Chişinău.  Invitaţii ediţiei sunt Petrişor Peiu, expert economic al Fundaţiei Universitare a Mării Negre, Adrian Mitroi, analist economic, Alexandru Fala, director program „Sectorul monetar și modelare economică”, Centrul Analitic Expert -Grup, Chişinău şi Vasile Croitoru, analist politic.

**

TVR Moldova este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

19:00 Cursa prin istorie (R)

Prezintă Adriana Irimescu

Realizatorşi producător Anca Berlogea

(Reluare)

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri