loader
Foto

Gazda Galelor TVR Internaţional - dezvăluiri despre prima ediţie

Carmen Târnoveanu lucrează de 17 ani în media, dintre care, mai bine de 10 ca moderator, jurnalist TVR. Dar ultimii ani în TVR i-au adus cele mai emoționante experiențe datorită poveștilor de viață pe care le-a aflat de la românii din străinătate.

 

Carmen Târnoveanu

TVR Internațional este și anul acesta producătorul galelor de susținere a României la Eurovision, gazda spectacolelor din fiecare vineri seară fiind Carmen Târnoveanu.

Reporter: Carmen, cum a fost prima ediţie?

Carmen: O bucurie! Asta am trăit toțî în seara de vineri, 5 aprilie, la prima gală de susținere a României la Eurovision. Românii din străinătate au demonstarat încă o dată că sunt alături de țara lor. Au trimis mesaje de susținere pentru Ester Peony, reprezentantă noastră la Eurovision, ne-au scris, unii chiar s-au oferit să promoveze clipul melodiei On a Sunday, pe paginile de socializare ale comunităților din străinătate din care fac parte.

Reporter: Am văzut că a fost o oră și jumătate de spectacol, cu artiști ca Marcel Pavel, Sanda Ladoşi, Ionuț Galani, o adevărată desfășurare de forțe, cum ai stat cu emoțiile?

Carmen: Fără să bravez, să știi că totul a fost sub control. Proiectul acesta se sprijină pe o echipă de oameni de ținut minte, toți colegi de-ai mei, profesioniști ai Televiziunii Române. Nu e o sintagmă clasică, e un adevăr. S-a lucrat exclusiv cu echipa Televiziunii Române, deci, am fost ca-n familie. Cu Manuela Apostol, regizor de televiziune, orice spectacol e în siguranță, crede-mă, plus că proiectul este coordonat de Cristina Leorenţ, directorul TVR Internațional, care a fost alături de echipă în toate etapele de realizare a producției, deci, oricât de mult a fost de muncă, am împărțit totul, inclusiv emoțiile. La TVR Internaţional suntem o echipă foarte restrânsă, dar, se pare că, cel puţin în unele situaţii, acesta este un avantaj.

Reporter: Am remarcat că ai avut o vestimentaţie deosebită, care s-a integrat în întregul concept.

Avem şansa ca de partea acestor gale de susținere a României la Eurovision să vină și oameni din mediul de bussines. De exemplul, brandul românesc, Nichi. Cristina Nichita creează toate ținutele mele din Galele de susţinere Eurovision România. Sunt vestimentații unicat care nu se regăsesc în colecțiile Nichi.Cristina Nichita, sunt special concepute pentru întâlnirile cu susținătorii Eurovision România din țară și din străinătate. Adică pot fi admirate doar în cadrul emisiunii, vineri seară, de la 21.30. Abia la finalul galelor, Cristina Nichita ne va dezvălui ce se va întâmpla cu aceste creaţii vestimentare, dacă vor fi sau nu incluse într-o colecție.

(oar_w460)

Reporter: Ce se va întâmpla vinerea aceasta?

Carmen: Deocamdată vă dezvălui doar un singur lucru: se anunţă o scenă plină cu artiști iubiți de toţi românii de-aici și de mai departe de granițe. Aşadar, ne revedem în fiecare vineri, de la 21.30, ora României, la TVR Internaţional şi TVR MOLDOVA, să susținem România la Eurovision.

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, revedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 

#tvri