loader
Foto

Galerie foto

Gala anuală Tinere Talente, la Ora Regelui

Sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 15.00, la TVR 1, TVRi și TVR MOLDOVA, urmăriți un interviu cu doi tineri care luptă pentru unitate națională și fragmente din gala dedicată tinerilor artiști susținuți de Fundația Principesa Margareta a României.

 

În prima parte a emisiunii descoperiți doi tineri care duc mai departe lupta Regelui pentru unitatea națională. Trecând  peste nepăsarea clasei politice, adună semnături pentru ca Reunirea României cu Basarabia să fie un proiect legislativ.

Apoi, urmăriți un reportaj despre tinerii artiști vizuali și muzicieni susținuți  de Fundația Principesa Margareta a României. Gala anuală Tinere Talente a fost precedată de un vernisaj mai puțin obișnuit, pe o platformă industrială.

Programul muzical al Galei a fost susținut de către cei 15 tineri muzicieni bursieri și a fost rezultatul colaborării de pe parcursul întregului an de bursă. În acest an, amfitrionul evenimentului a fost tenorul Teodor Ilincăi, care a oferit bursa Alumni „Corneliu Fănățeanu” tinerei pianiste Cristiana Achim.

(w882) Principesa

Principesa Maria a înmânat diplomele de absolvire bursierilor generației Tinere Talente 2018, precum și diplome de recunoaștere companiilor partenere care susțin de zece ani dezvoltarea proiectului național.

(w882) Principesa

Gala se desfășoară în fiecare an în prezența unor importante personalități din lumea culturală, dar având alături și pe mentorii, sponsorii, precum și profesorii și familiile tinerilor artiști.

Prin programul național Tinere Talente, în anul 2018, au fost susținuți 30 de bursieri, 15 artiști vizuali și 15 muzicieni, provenind atât din mediul rural, cât și din mediul urban, care studiază în București, Piatra-Neamț, Iași, Timișoara.

Redactor: Diana Ilica / Producător: Lidia Voicu

Realizator: Bogdan Șerban - Iancu

foto - romaniaregala.ro

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(redifuzare)

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri