loader
Foto

Frumuseţea resortului Moieciu, promovată la Discovery Channel

Asemenea Resortului Fundata, la Resortul Moieciu din cadrul complexului turistic „Cheile Grădiştei” aveţi parte de relaxare, aventură și antrenament.

 

Cu facilităţi sportive pe care le caută un turist modern, aici este locul ideal pentru consolidarea unei echipei. Firmele care doresc să rezolve problemele de comunicare şi coeziune din rândul angajaţilor găsesc dotările necesare unui teambuilding reuşit: spaţii generoase, săli de conferinţe cu capacitate şi de 600 de persoane, terenuri de sport şi diverse activităţi neconvenţionale.

Restaurantul este un punct forte, fiind renumit pentru mâncarea bună și atenția cu care este preparată. Pe plan internațional, restaurantul a devenit celebru după difuzarea unui documentar semnat Discovery Channel. Este de ajuns să povestești despre "restaurantul prin mijlocul căruia curge un râu de munte, a cărui apă pune în mișcare o mică moară de lână".

La complexul „Cheile Grădiştei” Moieciu sunt organizate petreceri aniversare, mai ales că în pub găsiţi de toate: home-cinema, darts, biliard, tenis de masă, karaoke.

La capitolul sport, oferta Resortului este extrem de bogată şi include atât sporturi de iarnă, cât şi cele mai populare sporturi de vară. O trecere în revistă ar cuprinde: săniuţe, schiuri, snowboard, rachete de tenis, biciclete, maşini de teren. Cei doritori de senzaţii tari pot închiria maşini pentru tururi off-road pentru care există asistenţă tehnică şi însoţitori.

Amatorii de trasee montane – pe jos sau cu bicicleta – au multe posibilităţi şi rute menite să satisfacă toate gusturile.

Pentru relaxare totală, complexul pune la dispoziţie saună, jacuzzi şi piscină, iar pentru  atrenament, sală de forţă şi de fitness.

***

  • Dacă vreţi şi voi să petreceţi un sejur de neuitat la ”Cheile Grădiştei”, în Moieciu – Fundata, județul Brașov, să faceţi sport aici sau pur şi simplu să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de frumuseţea naturii, înscrieţi-vă la concursul TVR Internaţional “România vacanţelor tale”
  • Mai multe detalii şi regulamentul de participare AICI.

13:00 Omul şi timpul (R)

* Enescu o afacere de stat. Criza rachetelor din Cuba

Producător Ruxandra Ţuchel

(Reluare)

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri