loader
Foto

Finanţarea micilor afaceri, subiect de „Interes general”

Paula Pîrvănescu, secretar de Stat Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Stere Farmache, preşedinte Fondul Român de Contragarantare, Ramona Ivan, director Relații Externe și Finanțări Structurale CEC Bank, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, pe 14 noiembrie, la TVR 1 şi TVR Internaţional, de la ora 17:05.  

 

Sorin Burtea
Interes general

În această ediţie discutăm despre susţinerea antreprenorilor tineri care au posibilitatea obţinerii unor fonduri nerambursabile în valoare de 200.000 de lei, fără a fi nevoie de cofinanţare. Prin intermediul programului guvernamental Start-up Nation, 10.000 de societăţi noi sunt finanţate anual, beneficiind de costuri zero pentru înfiinţare.

Un rol important în dezvoltarea IMM-urilor îl au băncile. Specialiştii vin în întâmpinarea clienţilor cu oferte variate. Proiectele viitorilor antreprenori trebuie să fie gândite şi gestionate de aceştia, sprijinite de consultanţi financiari şi instituţii bancare, iar strategia firmelor să aibă ca rezultat creşterea afacerii.

Discutăm şi despre accesul mai facil la educaţie cu ajutorul platformei instrumentate de Fondul Român de Contragarantare. Aceasta oferă românilor finanţări pentru dezvoltare personală de până la 40.000 de lei, împrumuturi fără dobândă, garantate de stat.

***

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa interesgeneral@tvr.ro şi pe pagina  www.facebook.com/InteresGeneralTVR1.

Emisiunea „Interes general” se difuzează în direct pe TVR 1, TVR Internaţional şi online pe TVR+.

1:05 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitată Doina Cosman

Emisiune de Eugenia Vodă

2:00 Antidot la uitare (R)

*Edmond Deda

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri