loader
Foto

TUNELUL

România-URSS, 1966

sâmbătă, 19 ianuarie 2019
ora 23:00

 

 

Regia: Francisc Munteanu

Scenariul: Francisc Munteanu, Gheorghi Vladimov

Cu: Aleksei Loktev, Ion Dichiseanu, Lev Prigunov

În film cântă: Margareta Pâslaru, Fărâmiţă Lambru

Aventură/Film de război. În toamna anului 1944, în Transilvania, şapte militari români şi sovietici îndeplinesc cu preţul vieţii o misiune extrem de importantă: salvarea unui tunel amplasat strategic, pe care nemţii în retragere vor să-l arunce în aer.

* 1966 – ACIN - Premiul pentru „colaborare rodnică între două cinematografii naționale”

* 1966 - Diplomă de debut în cinematografie - Margareta Pâslaru

7:00 În Slujba Binelui

La 30 de ani de când Mitropolia Basarabiei şi-a reluat misiunea spirituală, observăm strădania preoţilor de pe ambele maluri ale Prutului-adevăraţi promotori ai valorilor şi spiritului românesc-de a face misiune în parohiile din Republica Moldova. Patriarhia Română susține Ortodoxia în spațiul dintre Prut şi Nistru, iar duhovnicii reuşesc să-i adune pe oameni în jurul bisericii şi să ridice lăcaşuri de cult acolo unde n-a existat niciodată un loc de rugăciune. Rând pe rând, vă vom prezenta istoriile lor-exemple demne de urmat. Producător şi realizator Tatiana Slivca

7:30 Vivi Art

Vivi Art este o emisiune de divertisment, cu impact educativ, destinată atât copiilor, cât și părinților. Gazda proiectului este Vivien Rusu, o fetiţă talentată de 11 ani. Curioasă din fire, ea îşi propune să îi descopere pe copiii din Republica Moldova, care îşi savurează copilăria prin prisma talentelor.

Fiecare emisiune are în calitate de invitat un copil talentat, pasionat, dedicat harului său. Domeniile explorate sunt diverse: gastronomie, teatru, muzică, sport, dans, astronomie, hipism, călătorie, vlogging, etc. Emisiunea, filmată în manieră home video, este interesantă, veselă şi educativă.

Prezentator Vivien Rusu Producător Tatiana Slivca

 

#tvri